Nov 16, 2014

my.hrp.ro

my.hrp.ro - screenshot thumbnail my.hrp.ro - screenshot thumbnail
Aplicația se adresează utilizatorilor platformei Human Resources Planning - soluție integrată de management al resurselor umane - și vine în întampinarea nevoii de mobilitate a acestora. Aplicatia va este oferita de Romanian Software o companie specializata in servicii de calcul salarial si administrare de personal. Pentru mai multe detalii, vizitati www.hrp.ro

Aplicația transpune principalele funcționalități ale componentei de management al timpului pe iPhone, simplifică fluxul concediilor și oferă accesul rapid și facil la evidența acestora, elimină omisiunile în procesul de aprobare a concediilor, aducând tot procesul la îndemana salariaților care dispun de smartphone-uri și managerilor care se deplasează frecvent, pentru care accesul la o bază de date pentru lansarea și aprobarea unei cereri de concediu ar fi incomod și consumator de timp.

Aplicația întâmpină utilizatorul cu un tablou de bord, care în funcție de rolul acestuia în companie poate avea o secțiune sau două. Utilizatorii care nu au persoane în subordine pot vedea situația proprie a concediilor de odihnă și a altor tipuri de concedii – lansate în curs de aprobare, aprobate, rămase de efectuat. Utilizatorii cu drept de manager vor vedea evidența proprie dar și pe cea a salariaților din subordine, putând oricând analiza câte zile de concediu au fost efectuate, perioadele în care s-a beneficiat de acestea, câte zile mai ramân de efectuat, câte zile se vor reporta.
În plus, direct de pe iPhone, prin aplicație, se pot lansa și aproba sau refuza cererile de concediu de odihnă, fără plată, evenimente deosebite sau cereri de învoire, se pot notifica concedii medicale. Cererilor de concediu se pot atașa poze ale documentelor necesare: certificate de concediu medical, de deces, căsătorie. Dacă aplicația este integrată cu sistemul de pontare online, informația este transmisă pe serverul de date și poate fi accesată de pe computer sau telefonul mobil în timp real și simultan de către toți utilizatorii care au acces la acea informație.
Notificările primite pe iPhone prin aplicația my.hrp.ro și accesul la baza de date prin telefonul mobil fac această sarcină a managerilor mult mai ușoară, în plus eficientizează și activitatea celor din departamentele de resurse umane, care au datele privind timpul liber înregistrate în sistem în timp util pentru calculul salarial. Toate acțiunile inițiate în sistem, pe mobil sau în sistemul online de pontare sunt notificate automat pe email și prin aplicația my.hrp.ro. Astfel, persoana care are autoritatea să aprobe sau să refuze cererea de concediu va ști imediat când o solicitare i s-a adresat și invers, inițiatorul cererii de concediu va afla răspunsul – aprobarea sau refuzarea cererii sale prin notificare pe email si prin aplicația mobilă.

No comments:

Post a Comment